DONEREN

DONEREN

Uw gift is meer dan welkom.

Draagt u het eiland NUSALAUT en haar bewoners een warm hart toe en wilt u de activiteiten van Stichting AMAONE financieel ondersteunen?

Vul dan a.u.b. onderstaand donatieformulier in. U kunt kiezen voor het zelf overmaken van een bedrag op IBAN-rekeningnummer:
NL81 INGB 0000 7700 03 , t.n.v. Stichting AMAONE, Bergen op Zoom, of voor het machtigen van Stichting AMAONE om het door u aangegeven bedrag van uw IBAN-rekeningnummer af te schrijven.

Als u er voor kiest om stichting AMAONE te machtigen, verzoeken we u vriendelijk om dit en uw IBAN-rekeningnummer te vermelden in onderstaand donatieformulier. Als u voor deze optie kiest, machtigt u hiermee Stichting AMAONE om het door u aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven. U behoudt het recht om binnen een maand na afschrijving, zonder opgaaf van redenen uw bank terugbetaling te laten verzorgen.


DONATIEFORMULIER

(Als u wilt doneren, klik op het keuzevakje hieronder en vul uw gegevens in.)

Mijn naam (* verplicht)


Mijn e-mailadres (* verplicht)


Ik doneer:Als ik voor "Met machtiging" heb gekozen, machtig ik hierbij Stichting AMAONE om het bovenstaande bedrag maandelijks of jaarlijks van mijn rekeningnummer (zie hieronder) af te schrijven. Ik behoud het recht om binnen een maand na afschrijving, zonder opgaaf van redenen mijn bank terugbetaling te laten verzorgen.

Mijn IBAN Rekeningnummer is

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.