Help mee

Draagt u het eiland NUSALAUT en haar bewoners een warm hart toe en wilt u de activiteiten van Stichting AMAONE financieel ondersteunen? Uw gift is meer dan welkom. Vul dan a.u.b. onderstaand donatieformulier in.

Bij “Betaalwijze” kunt u kiezen voor het zelf overmaken van het door u aangegeven bedrag op IBAN-rekeningnummer: NL81 INGB 0000 7700 03 , t.n.v. Stichting AMAONE, Bergen op Zoom, of voor het machtigen van Stichting AMAONE om het door u aangegeven bedrag van uw IBAN-rekeningnummer af te schrijven.

Als u er voor kiest om stichting AMAONE te machtigen, verzoeken we u vriendelijk om uw IBAN-rekeningnummer in te vullen in onderstaand formulier.
Als u voor deze optie kiest, machtigt u hiermee Stichting AMAONE om het door u aangegeven bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven. U behoudt het recht om binnen een maand na afschrijving, zonder opgaaf van redenen uw bank terugbetaling te laten verzorgen.

Wilt u Stichting AMAONE wel steunen maar liever niet onderstaand donatieformulier invullen? Dan kunt u een bedrag overmaken op IBAN-rekeningnummer: NL81 INGB 0000 7700 03 , t.n.v. Stichting AMAONE, Bergen op Zoom.

 

 

 

DONATIEFORMULIER
* Verplicht invullen
Comments are closed